Home / vergaderen

Vergaderen

Uw vergadering of evenement

Op De Heerlijkheid Loenen kunt u ongestoord en succesvol vergaderen. Door onze service kunt u zich volledig richten op de inhoud van uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering in klein comité of een evenement voor uw hele organisatie. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van de juiste opstelling met audiovisuele hulpmiddelen tot een uitgebreide lunch of een borrel aan het einde van de dag. Alles is mogelijk!

 

Hoe werken wij?

Stap 1 - DIRECT online de Bouwschuur boeken (groepen tot 12 personen) 

Wij bieden verschillende vergaderarrangementen maar een 'op maat' begroting en tijdsplannng is ook mogelijk. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een optie te plaatsen (max. 10 dagen geldig).

 

Stap 2 - de details

De Heerlijkheid Loenen coördineert de contacten met eventuele leveranciers om uw evenement tot een succes te maken. En natuurlijk overleggen wij met u voor de gewenste invulling van de dag. Het heeft onze voorkeur om in de laatste dagen voor uw vergadering of evenement elkaar te contacten om de laatste puntjes op de -i- te zetten.

 

Stap 3 - de reservering

Voor vergaderingen met een gering aantal deelnemers kunt u de details online terugvinden door in te loggen met uw persoonlijke inlogcombinatie. In het geval van een evenement stellen wij een draaiboek op waarin alle afspraken zijn vastgelegd. 

 

 

Bij De Heerlijkheid Loenen hebben wij verschillende aantrekkelijke vergaderarrangementen samengesteld. Heeft u aanvullende wensen? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Inge Wegereef.

 

M. 06-10063060

E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl

 

Bouwschuur 5.JPG (316 KB)    Bouwschuur 6.JPG (354 KB)

 

De Heerlijkheid Loenen | Grote Allee 4 | 6677 MA | Slijk - Ewijk | E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl | T. 06 - 10 06 30 60 | Voorwaarden

Grote Allee 4
6677 MA Slijk - Ewijk
E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl
T. 06 - 10 06 30 60
Voorwaarden