Home / thermen-berendonck

Sauna

Op 15 minuten rijden van Nijmegen ligt het betoverende sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck, waar je heerlijk kunt ontspannen en lichaam en geest volledig tot rust kunt laten komen.

 

De sauna's van Thermen Berendonck

Sauna-en wellnessresort Thermen Berendonck is uniek en authentiek. Hier laat je je meenemen in de Oosterse wellness-wereld en beleef je pure wellness. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Nijmegen kun je dus volledige ontspanning beleven. 

Thermen Berendonck beschikt over veel mooie en weldadige sauna's. In iedere sauna vind je een unieke beleving. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Meditatiesauna of de Panoramasauna. Twee sauna's met een prachtig uitzicht over het meer. Ga jij meer voor weldadige wellness? Dan is de "Duizend-en-een-nacht-sauna" echt iets voor jou. En natuurlijk mag je het grote Sauna Theater zeker niet overslaan bij een bezoek aan Thermen Berendonck.

 

Onze pure baden én nog veel meer
 

Water en wellness horen bij elkaar. De pure, verkwikkelende en zuivere kracht van water maakt je blij en gezond. Als je een bezoek brengt aan sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck moet je natuurlijk ook komen genieten van de baden. Heerlijk even afkoelen in de voetenbaden, lekker ontspannen in de whirlpoolbaden of letterlijk drijven én genieten in het zoutwaterbad? Dit moet je beleven tijdens een dagje ontspanning!

Naast de sauna's en baden kun je nóg veel meer beleven bij Thermen Berendonck. Heerlijk lunchen of dineren in één van de restaurants? Deelname aan een belevenisprogramma of aan één van de vele rituelen? Een heerlijke behandeling in het beautycentrum? Thermen Berendonck doet er alles aan om jou een ultieme ontspanning te bieden.

 

Voor meer informatie: Thermen Berendonck

De Heerlijkheid Loenen | Grote Allee 4 | 6677 MA | Slijk - Ewijk | E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl | T. 06 - 10 06 30 60 | Voorwaarden

Grote Allee 4
6677 MA Slijk - Ewijk
E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl
T. 06 - 10 06 30 60
Voorwaarden