Home / cuisinno-catering

Cuisinno catering

Cuisinno, Catering op maat
U vraagt, wij draaien. Laat u verwennen met een maaltijd van topkwaliteit. Wij verzorgen een heerlijke middag/avond en ontzorgen u zodat u alleen maar hoeft aan te schuiven. Alles wat wij serveren is ambachtelijk en huisgemaakt, met zo veel mogelijk lokale producten. 

Het menu
In overleg met u stellen we het menu samen. Wij serveren bij de gerechten passende wijnen. Hierbij geven wij desgewenst uitleg over de wijnen, het gebied en de combinatie met de gerechten.

Heeft u nog mooie pareltjes wijn in de kelder? Wij adviseren u graag en passen eventueel het menu aan zodat wij uw pareltje kunnen schenken.

Ook kunnen wij een avond “Helemaal all-inn” verzorgen. Hierbij serveren wij bij ontvangst een verrassend glaasje met bubbels, waarna we een amuse serveren en aansluitend het afgesproken menu met wijnen en tafelwaters. We sluiten de avond af met een heerlijk kopje koffie en ambachtelijke friandises.

 

Voor meer informatie, kijk op de website van Cuissino.


Neem contact op met Carl de Groot voor de combinatie De Heerlijkheid Loenen & Cuisinno catering.

T. 06-55808074

M. cdegroot@deheerlijkheidloenen.nl 

 

Aubergine.jpg (10 KB) Bakjes tonijn.JPG (1.22 MB) Zalm.jpg (10 KB) Cuisinno kaviaar.JPG (427 KB) Tomaat.JPG (1.68 MB)

De Heerlijkheid Loenen | Grote Allee 4 | 6677 MA | Slijk - Ewijk | E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl | T. 06 - 10 06 30 60 | Voorwaarden

Grote Allee 4
6677 MA Slijk - Ewijk
E. iwegereef@deheerlijkheidloenen.nl
T. 06 - 10 06 30 60
Voorwaarden